WHM of cPanel taal aanpassen

Taal aanpassen voor WHM

Wanneer je de standaard taal van je WHM wilt aanpassen, volg je de volgende stappen:

1. Log in op je Hoasted klantenpaneel
  2. Ga naar diensten > mijn diensten
  3. Klik op 'WHM login'

4. Je bent nu in het cPanel account dat hoort bij je reseller pakket. Vanuit deze omgeving kun je onder andere inloggen op je WHM, maar ook je whitelabel details instellen of bijvoorbeeld de taal wijzigen. Om de taal te wijzigen, ga je rechtsboven naar je reseller naam en klik je op 'change language'.

5. Vanuit hier pas je de taal aan naar je voorkeurstaal en klik je opslaan. Je WHM wordt nu ook in die taal weergegeven.

Taal aanpassen van een cPanel van een klant

Je kunt de taal van een cPanel kiezen bij de aanmaak van het nieuwe cPanel (vanuit WHM), of achteraf aanpassen vanuit het cPanel zelf. Om de taal voor een nieuw account in te stellen, kies je dit op basis van onderstaand screenshot tijdens het aanmaak proces. Het aanpassen achteraf vanuit cPanel kan ook nog, wat je doet op dezelfde wijze als in bovenstaand onderdeel staat omschreven, echter vanuit het betreffende cPanel.