Waarom cPanel redirect naar /cgi-sys/defaultwebpage.cgi

Soms als je een cPanel account gemaakt hebt of een account verplaatst verschijnt er in plaats van de website de  sorry pagina /cgi-sys/defaultwebpage.cgi in beeld:

domein.nl/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

Het probleem is dat deze redirect onthouden kan worden door je provider en/of je browser. En in veel gevallen neemt het langer tijd (van enkele uren tot enkele dagen) en bezoekers moeten dan hun brower cache legen.

Oplossing
Om dit op te lossen voeg je de volgende regels toe aan het .htaccess bestand van je website:

<IfModule mod_rewrite.c>
Options -ExecCGI