Email instellen: Apple iPhone

Hieronder de stappen om jouw emailadres bij Hoasted goed in te stellen op je i-Phone:

1. Druk op ‘Instellingen’ (Settings)
  2. Scroll naar beneden en druk op ‘Mail’

3. Druk op ‘Accounts'
  4. Druk op ‘Nieuwe account’ (Add account)

5. Druk op ‘Anders’ (Other)

6. Druk op ‘Voeg mailaccount toe’
  7. Vul de volgende gegevens in:
    1. Naam: je volledige naam, die in beeld gaat komen bij ontvangers van je emails
    2. Email: je volledige emailadres
    3. Wachtwoord van je emailadres
    4. Beschrijving: zet hier het emailadres of een andere naamgeving
    5. Druk nu rechtsboven op ‘Volgende’ (Next)

8. Kies voor IMAP en stel in:
    1. Server voor inkomende post: Hostnaam: myfasthosting.email
    2. Gebruikersnaam: je volledige emailadres
    3. Wachtwoord: het wachtwoord van je emailadres
    4. Server voor uitgaande post:Hostnaam: myfasthosting.email
    5. Gebruikersnaam: je email adres
    6. Wachtwoord: het wachtwoord van je emailadres
    7. Druk op ‘Volgende’
  9. Druk op ‘Bewaar’. De i-Phone gaat nu checken of het werkt.
  10. Als je zelf wilt testen of het verzenden goed gaat: stuur een email aan mailbot@hoasted.com en je ontvangt binnen een minuut een antwoord terug.