Installatron - Hoe stel ik als Reseller backup schema's in

Backup schema's instellen als reseller

In WHM heb je de mogelijkheid om zelf backup-schema's in te stellen voor Installatron, waar de klant of jij uit kunt kiezen.

Hiervoor ga je in WHM naar het linkermenu > Invoegtoepassingen > Installatron Applications Installer

Je komt dan in het Installatron instellingen gedeelte.

In de linkerkolom zie je:

Ga naar schema. Dan zie je de schema's die er zijn en heb je de mogelijkheid om een backup-schema op maat te maken:

Let op: het is aan te raden niet meer dan een viertal backups aan te houden. Hoasted maakt backups van elk account en dat zoveel mogelijk elk uur van de dag. Echter hoe meer backups van backups gemaakt moeten worden, hoe langer dat backuppen duurt en de te minder backups zijn dan beschikbaar in je cPanel > Tools > Backups.

Let op 2: Zorg ook dat het vakje Exempt website owner backup locations aangevinkt is, anders laat je zelf backups van backups te maken en duurt het terugplaatsen langer.