Debuggen domein, DNS en redirects

Als je een redirect aanpast en wilt testen, moet er gezorgd worden dat de cache leeg is. Het legen van je cache in je browser kan als volgt:

Chrome

• Open de betreffende url
  • Ga naar Settings > More Tools > Developer Tools (sneltoets Apple: Cmd+Option+I)
  • Roep de (te redirecten) URL nogmaals op
  • Klik op de Network tab, en vervolgens op de Clear icoon (aan de linkerkant, rechts van de rode knop.)

• Als je nu het betreffende domein opnieuw intypt in de adresbalk wordt geen gebruik gemaakt van de cache en kun je vaststellen of de redirect correct werkt. De Netwerk tab wordt gevuld met alle opvragingen. Scroll naar boven naar de eerste regel. Onder de Initiator kolom zie je als het goed is de betreffende oorspronkelijke url van waaruit de redirect plaats vond.