Error: FTP werkt niet

Wanneer je FTP-programma automatisch uitlogt  na korte tijd, dan zijn er een aantal settings die aangepast moeten worden in het programma (bijvoorbeeld Cyberduck, Filezilla of Coda). Hiervoor ga je naar de instellingen van je programma:

Filezilla:

• Klik op Edit en vervolgens op Settings
  • Selecteer ‘Connections’
  • Verhoog de Timeout seconden of zet die op 0 seconden (nooit verbreken)
  • Sla dit op met OK

Als dat goed staat, kan het ook nog zijn dat er een blokkade is vanwege meermalen foutief inloggen. Wacht dan een uur, of vraag ons je ip-adres te whitelisten.