cPanel pakket aanpassen via WHM

Als je een cPanel account meer of minder ruimte wilt toewijzen kun je dit in je WHM omgeving aanpassen met de volgende stappen:

1. Login in je WHM omgeving
  2. Ga naar het List Accounts
  3. Zoek de gewenste account op
  4. Klik op het + teken om account specifieke wijzigingen door te kunnen voeren
  5. Je ziet nu verschillende opties. Klik op ‘Change Plan’
  6. Selecteer nu het gewenste pakket
  7. Klik op de Upgrade/Downgrade knop om de wijziging door te voeren.De schijfruimte is nu per direct aangepast. Het kan nog tot 30 minuten duren tot de statistieken in het cPanel ook correct weergeven worden.