CloudFlare Railgun activeren

Wat is CloudFlare Railgun

CloudFlare Railgun is een netwerk optimizer die zorgt dat je server en het CloudFlare netwerk, die met elkaar in verbinding staan, een zo snel mogelijke verbinding hebben. Railgun bereikt dit door het comprimeren van web entiteiten die voorheen niet gecached konden worden tot een bijna statistisch bereik van 99%. De gebruikte techniek is vergelijkbaar met die van het comprimeren van videobestanden in hoge kwaliteit. Het resultaat is dat de performance een boost krijgt met een extra 200% gemiddelde en daarmee een zeer snelle verbinding garandeert.  

Hoe werkt het?

Als een bestand, zoals een webpagina, niet wordt gevonden in de cache opslag nadat er een verzoek voor is gemaakt wordt een HTTP verbinding met je server gemaakt om te verzoeken om deze pagina. Dit verzoek wordt geboost, versneld en verzekerd door Railgun. 

CloudFlare Railgun inschakelen

Zorg, voordat je CloudFlare Railgun inschakelt in je cPanel, dat je CloudFlare eerst hebt ingeschakeld voor je domein.

 1. Navigeer naar CloudFlare en schakel het in.

  Cloudflare Railgun

 2. Klik op de CloudFlare pagina op Performance. De CloudFlare Performance sectie wordt weergegeven. Je zult zien dat CloudFlare is ingeschakeld, dit wordt aangegeven in de oranje wolk.

  Cloudflare Railgun cpanel

 3. Klik op Instellingen.

  De CloudFlare Performance Instellingen sectie wordt weergegeven.

 4. Standaard is het Account Type Gratis, Development Mode is uitgeschakeld, Altijd Online staan Aan, Automatic IPv6 staat uit en het Caching Level is Aggressief.
 5. Selecteer Railgun in de drop down lijst en klik op Aan.

  De CloudFlare Railgun wordt ingeschakeld.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.