WordPress account compromise alert - inloggen WordPress tegengehouden

Nieuwe beveiliging voor WordPress inloggen

Sinds kort waarschuwt de Hoasted imunify360 firewall als je een onveilig wachtwoord gebruikt om in te loggen in jouw WordPress dashboard. Je ziet dan de melding WordPress Account Compromise alert:

We raden je aan om direct de groene Reset password knop te gebruiken om een veilig wachtwoord in te stellen.

Technische achtergrond
Er circuleren onder hackers lijsten van veel gebruikte wachtwoorden. Zogenaamde botnets (vaak honderdduizenden misbruikte gehackte computers) gaan dan automatische inlogpogingen doen en als de hackers binnenkomen kunnen ze direct misbruik van je website maken, gegevens stelen, malware plaatsen, enzovoort. Dit wordt nu voorkomen door onze Imunify360 Firewall met bovenstaande oplossing!