Microsoft 365 Business Standard in gebruik nemen

Als je een Microsoft 365 Business Standard abonnement afneemt, dan kun je voor maximaal 5 apparaten Office downloaden. Dus niet alleen op je PC, laptop, maar ook bijvoorbeeld op je mobiel.

De stappen die je daarvoor volgt zijn:

1. Log in op portal.office.com met de inloggegevens die we je gestuurd hebben.
  2. Klik rechts bovenin op de knop 'Office installeren'. Dan zal de download starten en zodra die gereed is kun je de installatie starten. Volg hiervoor de instructies die je op het pop-upscherm ziet staan. Je ziet een installer van Office die de installatie voorbereidt en vervolgens automatisch de laatste versie van Office op je pc zet.

Microsoft 365 Business Standard in gebruik nemen

3. Als de installatie klaar is kun je direct aan de slag met Office.

Met de Microsoft 365 Business Standard-licentie mag je Office 2019 op vijf verschillende apparaten installeren. Daarvoor moet je eveneens inloggen op portal.office.com. Dan selecteer je ‘Office installeren’. Zo wordt op jouw apparaat Office automatisch geïnstalleerd.

Hoor graag of het daar mee is opgelost!