WooCommerce- en webshop-instellingen

Wanneer je aan de slag gaat met een webshop, adviseren we je een aantal settings aan te passen die ervoor zorgen dat je webshop beter functioneert:

Soap client
Betaalmodules in WooCommerce of andere webshops hebben vaak de PHP module SOAP nodig. Ga naar je cPanel en zet deze aan in de PHP settings:

AF-WxdHirWy72Wd1rO00seAJxzkZ5vavnXtche7ghKS-iVyuPYQKzbgZ9XMaOoXcEpyN4-geXb5vqG34Z7Jvl0YM5vjbmPYfBx0cJHw-uno10FtSPWypYMCTKZNhe7CZhBnoLjCZ

Sla op met Save.

Max input vars, execution time en andere PHP settings

Kies vervolgens rechts boven voor Switch to PHP Options om instellingen te optimaliseren voor bv. Max input vars, max upload en execution time
Pas je PHP opties aan zoals onderstaand om een optimale werking te garanderen:

zyni9X_7g3xRO8uYiajN1ik1awXLr7pY3QI2WbijgJlfBq8w6hNBqTbT-hFhdD0OATp-cIWBnoCbKQZs2kNT41fL_OwonZQw93kvOY2Pa67hUEwwT6u8d-x3dES5nLPB8B2NFy6o

Get refreshed fragments probleem verhelpen
Als je te maken hebt met wc-ajax=get_refreshed_fragments en zeer traag ladende pagina's (5 tot 10 seconden), dan kun je deze uitschakelen met behulp van onderstaande stappen.

1. Schakel eerst het redirecten naar de winkelwagen in op de pagina WooCommerce > Settings > Display > Products
  2. Voeg vervolgens onderstaande code toe aan de functions.php:

Uitschakelen op enkel de homepage

/** Disable Ajax Call from WooCommerce front page */
    add_action('wp_enqueue_scripts','dequeue_woocommerce_cart_fragments',11);
    function dequeue_woocommerce_cart_fragments(){
    	if(is_front_page()) wp_dequeue_script('wc-cart-fragments');
    }

Uitschakelen op alle pagina's

/** Disable Ajax Call from WooCommerce on front page and posts*/
    add_action('wp_enqueue_scripts','dequeue_woocommerce_cart_fragments',11);
    function dequeue_woocommerce_cart_fragments(){
    	if(is_front_page()||is_single()) wp_dequeue_script('wc-cart-fragments');
    }

Zie verder onze handleiding: caching instellen voor WooCommerce